Stâlpi de salcâm

STÂLPI DIN LEMN DE SALCÂM DE CALITATE SUPERIOARĂ, FĂRĂ ALBURN – DIRECT DE LA PRODUCĂTOR!

Stâlpi și piloți de salcâm – produse prelucrate cu o durabilitate îndelungată pentru uz individual

În calitate de producători, cercetăm proprietățile salcâmului de mai bine de 12 ani, iar acum și Dumneavoastră puteți beneficia de cunoștințele noastre! Vă oferim stâlpi de înaltă calitate din salcâm alb pentru uz individual. Cereți oferta noastră personalizată!

Datorită durității și durabilității sale excelente, salcâmul este deosebit de potrivit pentru utilizarea în aer liber. Cu 12 ani de experiență, compania noastră produce stâlpi de salcâm de înaltă calitate, fără scoarță și alburn, pentru uz personal, pentru construcția și amenajarea terenurilor de joacă, respectiv în scopuri agricole.

Stâlpii de salcâm fără alburn – o tehnică care asigură o durabilitate mai îndelungată decât simpla eliminare a scoarței!

În urma experienței de mai bine de un deceniu,  S.C. Corect Team S.R.L. și-a dezvoltat tehnica de lucru, trecând de la simpla eliminare a scoarței și la cea a alburnului, obținând astfel o durabilitate sporită a lemnului! Alburnul este un strat subțire aflat între scoarță și durament. Este vorba de un țesut rar, cu un grad de umiditate ridicat. Este cea mai tânără parte a copacului, bogată în nutrienți, în care protecția chimică naturală caracteristică salcâmului nu s-a dezvoltat încă, ceea ce îl face un habitat popular pentru ciuperci și insecte. Recunoscând aceste dezavantaje ale alburnului, compania noastră a dezvoltat o procedură pentru eliminarea acesteia. Stâlpii fără alburn au o durată de viață mult mai lungă decât omologii lor care au trecut doar printr-un proces de eliminare a scoarței.